4 reaktioner på ”Göttemaskinernas nya placering på MHS

  1. Toby-1 försökte ju i vart fall gå bezerkzors på automaterna tidigare men hans bärsärkagång vart dämpad dels för att pengar var ett problem men det löstes av att det inte var ett problem för mig och sen så blev det även dämpat av den ökända Toby-1:anska snålheten. Han kunde ju inte köpa kaffe när vi hade bryggt redan. Vilket inte begränsade Andrigo och Spanbo tidigare under dagen – de gick ner och finansierade det ONDA MONOPOLET genom att köpa kaffe för sammalagt nästan 30 kr.

  2. Jag var uppe och pratade med några maskingubbar medan de tog bort automaterna på övervåningen och beklagade mig över att de fina göttemaskinerna skulle bort. Men då sa de att de skulle flyttas ner! De lär ju tjäna mer pengar på detta. Hade för övrigt länge undrat varför de dragit fram vatten till en tom vägg, trodde nån form av watercooler skulle installeras.

    Hur som helst var det nvox som övertygade mig att dricka hanses blaskkaffe i stället för att lägga en surt förvärvad 10:a på det, så skyll ej på mig! Något annat kunde jag ej köpa av olika anledningar. Min dom på placeringen av nya maskinerna blir dock att en sån här chans får man bara en gång i livet. Tack för mig.

  3. Vem går runt med mynt i plånboken? Får mig dessutom att undra om de inte har placerats där i syfte att skapa ett undermedvetet godissug. Jag har redan varit tjock en gång!

  4. Att man kan sms:a till automaten kompenserar dock för mynten. SMS-betalning är guds gåva till juriststudenten, det känns liksom gratis när det tas på teleräkningen. Sen att den blir högre än vanligt kan man enkelt avfärda med att man kanske köpte någon bussbiljett eller la upp en Blocket-annons. Däremot frågar jag mig hur vi kan vara sådana bakåtsträvare som ej monterar sedelintag på alla automater.Amerikanarna har det! Visserligen är väl deras sedlar alla lika stora och har inte ändrat utseende sen 1776 men ändå. Sucks monkey balls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s