6 reaktioner på ”Äta matlåda på föreläsning

  1. Ja, det hela beror ju på vems lektion man sitter på och på vilken termin man läser på. Jag är all for viss casualness. För mig kan man gå runt i skrynkliga skjortor, en veckas skägg, mjukisbrallor och linne på föreläsningarna och seminarier så därför tycker jag inte att en matlåda i pausen är något man höjer ögonbrynen åt. En rolig grej med detta är väl att killen på bilden, om jag gissar rätt, inte alls håller med mig om det här egentligen och kommer vrida och vända på sig när han inser att jag och kanske andra placerar honom i min ringhörna av den här diskussionen.

  2. ”Vad är det för luffare som sitter och trycker i sig käk i lektionssalen?” hann jag tänka. Sen satte jag det medhavda termoskaffet i halsen när jag kände igen pennfodral, miniräknare och bestick som mina.

  3. Jag tycker att det avgörande är huruvida maten luktar illa eller inte. Vill minnas att en person som står Slipspraxis nära (numera associate på MSA) hade för vana att under sina så kallade deff-perioder ha med sig tonfisk och keso och äta detta under föreläsningsrasterna. Mot detta beteende vill jag rikta skarp kritik.

  4. Snarare är det väl ganska ointressant vad ”skolan” tycker och väldigt intressant vad vi tycker?

    Det är bara en enda person som kan ha en sån sliten miniräknare. Jag kommer faktiskt ihåg den från T3:an. Den var sliten redan då. Eftersatt vård, helt klart.

  5. Personen som är innehavare av den väldigt slitna miniräknaren är väl ganska ökänd för sin slit-och-släng mentalitet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s